+36303490740 ajanlatkeres@cleano.hu

Érintésmentes kontúrkövető Ceccato mosó

Ez a teljesen automata berendezés ötvözi a kefés mosóberendezések előnyeit. Kényelmes, automatikus és teljes körű tisztítást biztosítanak magas nyomású vízsugarakkal.

Egy kefés autómosó használata kifejezetten kényelmes, hiszen a vásárló csak beül a kocsijába, a rendszer lemossa az autót és utána folytathatja tovább szépen a napját. Ez eddig nagyon szépen hangzik, de rengetegen rettegnak attól, hogy a gép által használt kefék nyomot hagynak a járműn. Ezért ők jobban szeretik az önkiszolgáló autómosókat használni. A magasnyomású vízsugár már nem tehet kárt az autó fényezésében, viszont a felhasználó bármikor érintkezhet a vegyszerekkel és neki munkába kerül a mosás.

Legújabb Ceccato fejlesztések eredményeként kifejlesztették az Érintésmentes Autómosót. Ez teljesen automata berendezés ötvözi a kefés mosóberendezések előnyeit. Kényelmes, automatikus és teljes körű tisztítást biztosítanak magas nyomású vízsugarakkal.

Miért éri meg Ceccato érintésmentes autómosót vásárolnom?

%

Alacsony működési költség, gyors megtérülés alkalmazott nélkül

%

Energia megtakarítás mert nem kell melegvíz

%

Eltávolítja a bogarat és szmogfátyolt extra 120 bár-os nyomás nélkül is

%

100 % teljeskörű szervíz, alkatrész ellátás

Érintésmentes prémium Ceccato HYDRUS Fre Touch berendezés

érintésmentes autómosó
Az egység egy mobil kefe nélküli portál mosóberendezés (sínen mozgó) amely a járművek automata érintésmentes mosóközpontja. Ez azt jelenti, hogy a portál (mosóberendezés) többször elhalad, hogy tisztítsa és szárítsa, miközben a jármű a mosási ciklus teljes időtartama alatt álló helyzetben marad. A folyamat magában foglalja az első nagynyomású mosási fázist, majd a szárítási fázist, amely során a vizet nagynyomású levegőáramokkal fújják el a jármű felületéről. A nagynyomású vízlepergető hatást vegyszerek támogatják. A száradási fázis előtt ápoló viasz kerül a járműre, hogy a víz leperegjen, és a felületek védelmet kapjanak, csillogó felületűek legyenek.
Hagyomágyos derégszőgű karos mosóval ellentétben kontúrkövető és magasabb járművek is használhatják.

Programok:
1. Alvázmosás
2. Előmosás
3. Fő Mosás (samponos, színes habos, függönyhab)
4. Wax /polír wax program
5. Szárítás (folt és cseppmentes)

Érintésmentes automata kefe nélküli mosóberendezésünk statisztikák, visszajelzések szerint átlagosan 3 – 4
pénzbedobós kézi önkiszolgáló állás bevételét termeli kevesebb helyen, alacsonyabb rezsivel. Stabil, kiszámítható bevételt termel alkalmazott nélkül.

Berendezés nem igényel meleg vizet ezáltal üzemeltetési költsége egyik leghatékonyabb, gyors megtérülésű. Működése gyors, hatékony alacsony samponfogyasztással. Nem igényel folt és cseppmentes száradáshoz ozmózis rendszert amely áram és vízfogyasztását valamint karbantartási költségét alacsonyan tartja.

Műszaki adatok

Típus 240

Maximális mosási magasság: 2350 mm. Átlagos alapterület igény: (fm): hossz: 10 – 12 fm. – szélesség: 5 – 5,5 fm.

Típus 260

Maximális beszerelési magasság: 2600mm. Átlagos alapterület igény: (fm): hossz: 10 – 12 fm. – szélesség: 5 – 5,5 fm.

Típus 295

Maximális magasság: 2950mm.
Átlagos alapterület igény: (fm): hossz: 10 – 12 fm. – szélesség: 5 – 5,5 fm.

Nézd meg működés közben:

Garancia

A komplett berendezésre maximum 2 év garanciát biztosítunk, amely kiterjed valamennyi alkatrészre a garanciális időn belül. Meghibásodás esetén költségmentesen biztosítjuk a cseredarabot, viszont a szállítási költséget az ügyfél viseli. Általában kérjük, hogy ügyfeleink raktáron tartsanak egy-két alkatrészt a karbantartás és szervizelés miatt, és ilyen esetekben a cseredarabot az új megrendeléssel vagy egy olcsóbb szállítási móddal biztosítjuk , nem pedig futárszolgálattal ( pl. DHL). A garancia nem érvényesíthető az alábbi esetekben:

* Ember által végzett szándékos rombolás , a berendezés nem rendeltetés szerű használata, illetve nem megfelelő körülmények között történt működtetése.

* Vis maior eseményekból – háború, árvíz, földrengés, villámcsapás, nem megfelelő feszültség- bekövetkezett meghibásodás.

Miért válasszak érintésmentes autómosót?

alvázmosás

Alváz és kerék magas nyomású előmosása

A berendezés egy különleges alváz, felni és kerékjárat tisztító programmal működik, 80 báros magasnyomású vízzel hatékonyan tisztítja az alvázat, karosszériát és a kerekeket.

alvázmosás

Smart360 technológia

Teljes 360° fordulat 28 másodperc alatt, 50 %-os vízmegtakarítás, 60 %-os elektromos áram megtakarítás, jármű hosszának és szélességének automatikus érzékelése, a maximum 85 báros magasnyomású víz könnyen eltávolítja a szennyeződést.

alvázmosás

Csúcsminőségű vegyszeradagoló technológia

Költséghatékony vegyszeradagoló rendszer. Egy személyautó mosáshoz mindössze 20-50 ml sampon szükséges,

alvázmosás

Egyedi beépített hatékony szárítórendszer

Ceccato berendezésben modern, kontúrkövető szárító rendszer van. Szabályozza a levegő áramlását az optimális szárításért, hatékonyabb és csendesebb mint a hagyományos fix megoldások.

Kérjen ajánlatot!