+36 30/275-3882 ajanlatkeres@cleano.hu

Karcmentes Autómosás

Karcmentes (avagy Érintésmentes) autómosás akkor valósulhat meg, ha mosás közben az autóhoz csak a vízsugár ér hozzá, így mellőzve a sörték hatását az autóra.

Gondolkodott már azon, hogy mitől félnek a vásárlók autómosó használatkor? Ha még nem, akkor most eláruljuk. Egy kefés autómosó használata kifejezetten kényelmes, hiszen a vásárló csak beül a kocsijába, a rendszer lemossa az autót és utána folytathatja tovább szépen a napját. Ez eddig nagyon szépen hangzik, de rengetegen rettegnak attól, hogy a gép által használt kefék nyomot hagynak a járműn. Ezért ők jobban szeretik az önkiszolgáló autómosókat használni. A magas nyomású vízsugár már nem tehet kárt az autó fényezésében, viszont a felhasználó bármikor érintkezhet a vegyszerekkel és neki munkába kerül a mosás.

Legújabb külföldi fejelsztések eredményeit felhasználó 10 éves kutatómunka eredményeként kifejlesztették az Érintésmentes Autómosókat. Ezek a teljesen automata berendezések ötvözik mindkét mosótípus előnyeit. Kényelmes, automatikus és teljes körű tisztítást biztosítanak magas nyomású vízsugarakkal.

Miért éri meg érintésmentes autómosót vásárolnom?

Másodperc alatt tesz meg egy fordulatot

%

Energiaköltség megtakarítás egy átlagos mosáson

%

Vízköltség megtakarítás egy átlagos mosáson

Bar-os víznyomással a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítja

Az alábbi mosóberendezéseink várják:

érintésmentes autómosó

Cleanowash 3D

Cleanowash 3D érintésnélküli önkiszolgáló mosóberendezés 10 éves kutatómunka eredménye, amely során felhasználták a legújabb külföldi fejelsztések eredményeit is. A berendezés teljesen automata, alapprogramok: mosás, autóápolás, fényezés, öblítés és szárítás.

Hatékony működési paraméterek következtében nagyobb a mosási kapacitás, rövid a várakozási idő. Praktikus design, valamint az alacsony energiafelhasználás és működési költségek biztosítják, hogy a berendezés üzemeltetése jóval hatékonyabb összehasonlítva a hagyományos mosóberendezésekkel.

Műszaki adatok

Maximális mosási méretek

Maximális mosási magasság: 2050mm. Maximális mosási szélesség: 2900mm.

Maximális beszerelési méretek

Maximális beszerelési magasság: 3350mm. Maximális beszerelési szélesség: 3600-4500mm.

A mosóberendezés méretei

Maximális magasság: 3200mm.
Maximális szélesség: 3500mm.

Nézd meg működés közben:

Garancia

A komplett berendezésre maximum 1 év garanciát biztosítunk, amely kiterjed valamennyi alkatrészre a garanciális időn belül. Meghibásodás esetén költségmentesen biztosítjuk a cseredarabot, viszont a szállítási költséget az ügyfél viseli. Általában kérjük, hogy ügyfeleink raktáron tartsanak egy-két alkatrészt a karbantartás és szervizelés miatt, és ilyen esetekben a cseredarabot az új megrendeléssel vagy egy olcsóbb szállítási móddal biztosítjuk , nem pedig futárszolgálattal ( pl. DHL). A garancia nem érvényesíthető az alábbi esetekben:

* Ember által végzett szándékos rombolás , a berendezés nem rendeltetés szerű használata, illetve nem megfelelő körülmények között történt működtetése.

* Vis maior eseményekból – háború, árvíz, földrengés, villámcsapás, nem megfelelő feszültség- bekövetkezett meghibásodás.

Miért válasszak érintésmentes autómosót?

alvázmosás

Alváz és kerék magas nyomású előmosása

A berendezés egy különleges alváz, felni és kerékjárat tisztító programmal működik, 80 báros magasnyomású vízzel hatékonyan tisztítja az alvázat, karosszériát és a kerekeket.

alvázmosás

Smart360 technológia

Teljes 360° fordulat 28 másodperc alatt, 50 %-os vízmegtakarítás, 60 %-os elektromos áram megtakarítás, jármű hosszának és szélességének automatikus érzékelése, a maximum 85 báros magasnyomású víz könnyen eltávolítja a szennyeződést.

alvázmosás

Csúcsminőségű vegyszeradagoló technológia

Költséghatékony vegyszeradagoló rendszer. Egy személyautó mosáshoz mindössze 20-50 ml sampon szükséges,

alvázmosás

Egyedi beépített hatékony szárítórendszer

Leisuwash360 berendezésben három darab 5.5 kw és egy 4 kw –os négy hengeres motor szabályozza a levegő áramlását.

Kérjen ajánlatot!